Regiobank

regio bank in dorp

De Regiobank komt voort uit een fusie van de CVB Bank met de Regio Bank in 2007. De Regiobank is thans een onderdeel van de Volksbank die geheel in handen is van de Nederlandse overheid. De Volksbank is minder bekend van naam bij de Nederlandse bevolking. De oude naam van de Volksbank was SNS Bank. De naam SNS Bank is blijven bestaan maar is nu een onderdeel van de Volksbank.

Hypotheekadvies Regiobank

De Regiobank is vooral actief in dorpen en kleine steden. Men kan bij de Regiobank een hypotheekadvies krijgen en een hypotheek afsluiten. De Regiobank heeft echter niet een gezamenlijk dienstverleningsdocument inzien omdat het netwerk van de Regiobank uit lokale zelfstandige adviseurs bestaat. Zij rekenen verschillende prijzen voor een hypotheekadvies en de afsluitkosten.

Hoeveel kost een hypotheekadvies bij Regiobank?
RegioBank heeft meer dan 500 zelfstandig adviseurs in Nederland. Ze zullen waarschijnlijk niet allemaal een hypotheek afsluiten. Met het dienstverleningsdocument krijgt men idee wat de hypotheekadviseurs van de Regiobank rekenen om een hypotheek af te sluiten. De lijst is volstrekt willekeurig samengesteld.

Overbeeke €1167 advies + €1067 afsluitkosten = €2233
Heilbron €2000 advies + €500 afsluitkosten = €2500
Domburg van de Panne €1500 advies + €1395 afsluitkosten = €2895
Van Wijngaarden €1750 advies + €1250 afsluitkosten = €3000